diumenge, 7 de febrer del 2010

Del Roig al Blau: El País Valencià

Un colega que sap que m'encanten els documentals i la història, m'ha fet arribar un link d'un Documental sobre la història del Blaverisme Blavencià a la nostra maltractada terra, i la veritat es que no m'ha desebut en absolut cabut!

Així que si teniu temps lliure o esteu aturats, eixampleu el vostre coneiximent vegent aquest vídeo xè:


4 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest documental te tota la rao!

Josep (Benaguasil) ha dit...

Gràcies Thor. Aquest document és molt, molt il·lustratiu. La dreta valenciana assassinà el país per l'esquena i l'esquerra, amb tota la raó i el suport majoritari de la societat va ser molt ximple. Aquesta situació es dóna encara avuí en día i continua sent molt difícil per a l'esquerra desactivar el discurs victimista i populista que utilitza la dreta blavenciana. Ara el perill ja no és UV, ni URV, ni l'UCD, ni el GAV, ara el perill és major, és l'espanyolisme furibund del PP. Amb tot pense, vull pensar que nosaltres, els valencians aenm fent forat i una bona mostra d'això és l'escola,el món cultural i cibernètic. Els nostres fills són, per fí, escolaritzats en català i amb normalitat. Ells són el futur. Nosaltres el present.
Per favor, si pots envia'm una còpia d'aquest document al meu compte de correu electrònic (suposse que el voràs). M'agradaria passar-me'l al pen drive per ensenyar-li'l a una persona ben important per mi.
Gràcies.

LoyKaPV ha dit...

Completament d'acord Josep.
No puc vore el teu mail, de totes formes, l'únic que podría passar-te es el mateix link al vídeo que em pasaren a mi, i ho puc fer igual per asi, espere que veges el comentari, perquè a través del teu perfil m'hes impossible comunicarme en tú.
Gràcies.

http://video.google.com/videoplay?docid=-153330065218508438&hl=ca#

LoyKaPV ha dit...

A l'Anònim que he prohibit el comentari...no vaig a permetre cap insult i menys si es un comentari que careix completament d'argumentació i trellat. Quan t'ansenyes a ser persona, el dixaré comentar.

Publica un comentari a l'entrada