dijous, 14 d’octubre del 2010

Orgullós de no sentir-me Espanyol


Trist, realment trist si finalment i com està comentant-se el Govern aprova traspassar la competència dels bous a Cultura...però, què podríem esperar d'este estat "democràtic"? No és més que una prova més, de que en este estat manen i es cumplix lo que uns pocs volen des de aquella falsa transició, independentment de lo que siga, ni encara tinguent la raó, la dignitat, la moral o el puto coneiximent en contra.

No vos enganyeu taurins...lo vostre, és una simple enfermetat mental, és sadisme, pagueu la vostra frustració en un pobre animal, disfrutant del seu patiment i de una posible cornada del torero. Sou uns ignorants incapaços de trobar alguna altra afició per entretenir-vos una puta vesprada sense tinde que fotre un pobre animal que per més que vos encaboteu que ha nascut per a això, no és cert. Com tampoc és cert que s'extinguiría, ni que és una festa, ni molt menys cultura, tot això s'ho haveu tragat per imbècils, simplement, sou uns sers ignorants tan sumament manipulables i sugestionables que vos han socialitzat algo tan brutal i asquerós que de fer-ho a qualsevol altre animal vomitaríeu, però per un bou no. Ho pugueu disfressar com vulgau, no dixarà de ser una tortura, pugueu autoenganyar-vos, això entra dins de la percepció de tot humà, però tot humà també és capaç de raonar mínimament, encâ que siga, el que està bé i no, i, hòstia puta...no és dificil comprovar que la tauromàquia dins del bé no té cabuda alguna!

És un negoci que està de capacaiguda, necesitant que el pròpi estat els salve en subvencions que tots paguem, fent pedagògia barata en els petits, i beneficiant-se únicament els quatre empresaris mal contats que es riuen dels quatre idiotes que es dixen els diners en ixa xorrà! El ganaders, els treballadors, no guanyen una merda, i menys comparant-los en lo que cobra un paiaso torero o un empresari taurí.

Però està clar, no es pot raonar en esta gent, com tampoc es pot raonar en els religiosos, si foren capaços de raonar, no seríen això des d'un principi, no ens faría falta raonar en ells o ho hauríen abandonat ràpidament. Són gent incapaç de diferenciar ixe acte, de per exemple un matader quan les diferències són més que evidents...i per defensar-ho, al careixer d'arguments, si no el trauen un "Es una tradición Española (en realitat el seu origen no)", "Viva España, Viva Franco", "Los antitaurinos sois unos Nazis y unos Etarras", el trauen altres temes per fer una bonica cortina de fum, com el tema de l'abort o altres coses que simplement, no venen a conte...


Després, clar...no el pots extranyar que esta gent no entenga que hi han distintes nacions a la península, que parlen altres llengües, que tenen altra cultura i tradicions...com van a pensar això, i diferenciar tantes altres coses, si són icapaços de diferenciar la tortura de la cultura?!?! Si fora este un estat realment democràtic, i no una neodictadura, faríen referèndums per a que la majoría decidira, però clar, quan la majoría encara que no vulguen i ho intenten amagar als mitjans controlats del estat, són iniciatives contra la seua "festa nazional", llavors la seua incapacitat per resoldre-ho democràticament, dixa en evidència lo que realment són. I és quan es veu com un barri mariner com el Cabanyal, en BIC o sense el derrueixen per a fer negoci, mentre d'un negoci sàdic i asquerós com la tauromàquia la converteixen en BIC per a que no desaparega.

Són molts els casos que deixen en evidència aquesta Espanya decadent de ara i sempre, són massa raons per a sentir-me orgullós de no ser espanyol.

Si volen passar-ho per a que es faça carrec cultura només els demanaría una cosa, culturitzeu als taurins, així s'acabarà tanta tontería, que falta els fa. Si no, queda ben evident, que la cultura Espanyola (o plurinacional, o inexistent), és nula i sanguinària. He dit.

Per cert Francisco Camps Bahamonte...el día 9 d'Octubre és el día dels Valencians, el día del "Toro" tel poses tu ahi en la punta la fava a vore si el dona gustet, xato.





Dos bons blocs antitaurins, i una pàgina per informar-vos:

La Araña Peluda

Notícias Taurinas

Informació

4 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Jo no puc dir que em senti orgullós de no sentir-me... ni a l'inrevés, de fet m'és força indiferent el que ells sentint. Tot i així, sé que hi ha espanyols que estan en contra d'aquesta barbarie, però que aquells que representen 'las esencias de la patria' demostra realment quina mena de gent vol comandar el país veí.

LoyKaPV ha dit...

Exacte...tú ja m'entens Carquinyol...ficant-me a pensar en tot lo que representa el "sentir español", em dona vergonya aliena eixir a l'extranger i què vegen el "ESPAÑA" del meu DNI, lo primer que els vé a la ment són "los toros" i no en un bon sentit... Tant com havera pogut ser una Península coherent...però mira, quan ses salvatge, ses salvatge pâ tot...

Josep (Benaguasil) ha dit...

Jo no és què no em senta, és què JO NO SÓC ESPANYOL i menys encara un sàdic. No comprenc com hi ha gent que defensa aquesta tortura-assassinat. Quin gust poden trobar en açò?

Potser el bou paga els plats trencats de les seus frustracions com a poble. Potser els agradaria escanyar-nos a nosaltres realment. Són bàrbars!

Anònim ha dit...

Els toros és una salvatjada que no té cap mena de justificació Allò que l'animal fins que arriba el dai viu la mar de bé i tot això que s'inventaven no s'ho creien ni ells. Només ho volen perquè és la seva "fiesta nacional".
Per cert, la nova ocurrència del Camps ja és del tot inclassificable.

Publica un comentari a l'entrada