dimarts, 12 d’octubre del 2010

12 d'Octubre día de la HisPARIDAt.


El 12 d'Octubre és la data coneguda en el estat Espanyol, com el "dia de la Hispanitat", "día de la Nacionalidad Española" o "día de la Raza Española (Heil Franco?!)"...una data per a recordar l'expansionisme imperialista castellà, sobretot al continent Americà, vanagloriant-se en desfilades dels exèrcits i parides per l'estil d'una gent ignorant anyorant d'un imperi genocida. Una celebració que els mitjans de comunicació disfressen com a una celebració d'unitat de tot el poble Hispanoparlant...mentre que, en realitat a Amèrica-Llatina, no és celebra el "día de la Hispanitat", sino el de la "Resistència Indígena", una resistència de molts segles... què per cert, no sé a que em recorda això...

És curiós com està tot muntat en detediment, per glorificar la única nació existent i verdadera, la caste...Espanyola...on el día de la "Hispanitat", un terme neutral per a que no critiquen el arrastre centralista Espanyol, les altres nacions Penínsulars, no tenen res a vore, dixant ben clar quels altres de "Hispans" no tenim res. Realment m'alegra això, sóc conscient des de fa temps que no som res per a Casti...Espanya, res més que la platja de Madrid, millor situada gràcies a l'AVE, un gran territori de Macroabocadors, Centrals Nuclears i Cementeris Nuclears...però, que no ens arrastren ni ens incluixquen en una festivitat que celebra un genocidi que tant de mal ha fet no només a Amèrica, també a part d'Europa i també a la pròpia Península, m'alegra si.



Potser, i dic, només potser, algún 12 d'Octubre els entre el coneiximent que mai han tingut, baixen del seu pedestal de fang, dixen de mirar-se el melic i demanen disculpes per tot el mal que han fet, dixant de pas, d'ensenyar els seus joguets mata-persones en desfilades i favaes. Així potser, el món no els mire com a uns salvatges atrasats i el seu complexe espanyol d'inferioritat que els porta a comportar-se de forma violenta i desmesurada per defendre les seues parides desaparega.

En fi, feliç día de la Parida per a tots els borinots manipulables. Nosaltres el Valencians, com a poble que ha patit i pateix l'imperialisme Espanyol, no tenim res a celebrar.