dimecres, 27 d’octubre del 2010

En l'esglèsia hem topat




Estes arcaiques institucions que necesiten de la ignorancia del poble i dels seus diners per a sobreviure, tant els Reis com la esglèsia, mai permetran una opinió contraria a ells, d'ahi la compra i suborns, d'ahi el segrest de revistes encara que siguen d'humor...però ja sabeu aquell dit, de "si li pica, alls es menja", si una revista d'humor els trau una veritat, com no els poden cremar ni torturar com antigament, la segresten gracies al seu poder actual, i santes pasques.

Estos, acostumats al abus de poder i la impunitat de les castes divines i superiors no tan sols no els afectarà en la puta vida la tan maleida crisi que en gran part ells han provocat, sino que tenen control total en la vida del patètic i dèbil poble, per fer el quels rote sense por a represalies.

Hi ha un rei a Espanya, que vaja..."presumptament" va assassinar al seu germà per arribar al poder, que documentadament, Paquito el Genocida, en qui vivia una vida plena mentre el poble moría de fam, el va posar al poder...que llògicament està darrere del colp d'estat de Tejero per llavar la seua imatge...que "presumptament" és un puter i un bufat...que cobra una fotracà d'euros, entre els 8'6 milions de la familia més 5'9 per a la casa reial exactament, i tot per no fer res, i la seua família viu del luxe...però ahi estàn...



I l'esglèsia? ...hahaha que dir d'eixa institució terrorista, arcaica, ignorant i inmoral que no es sàpiga? És una secta plena de borregos, s'aprofiten d'uns quants que tenen bona "fe", però la majoría són uns fanàtics que no raonen...que defenen pederastes, que defenen una institució que ha matat i torturat durant segles...va donar suport al franquisme, i al nazisme, tan sols volen riquesa i poder, sempre s'arrimen al arbre que més acull...però...se'ls a de tolerar i respectar...per què?...perque els mitjans de comunicació i la masa estupida aixina ho diu...que els toleren si ells són imbècils...jo no tinc perque tolerar-los, ni molt menys, respectar-los.



Si el Papa vol vindre a Barna i Santiago, que ho paguen els seus creients, els altres no tinguem perque pagar-li el seu viatge de propaganda per a enriquir-se més encara, ixos diners fan realment molta més falta per a altres necesitats socials, educatives, sanitaries...no per a un ex-nazi, que de Jefe d'Estat té lo que jo de monja.



Avui en día, es demana llibertat per a torturar bous, llibertat per a poder invadir tranquilament altres pobles, llibertat per imposar una llengua extrangera sobre una autòctona...pocs demanen llibertat per a poder criticar i dir-los les coses clares a estos fills de putes intocables.