dimarts, 16 de juny del 2009

Impotència davant el feixisme supremacista espanyol




Si, aixina estic.
Vegent cada día com mos van fotent per tots els costats.
Castellanitzant noms de pobles "Alberique,Mojente,Carcajante", castellanitzant cognoms "Ciscar, Chorques", negant-se a utilitzar el valencià en gales a favor de la nostra cultura ( Gràcies Rita ), discriminant el valencià a les escoles i universitats, no utilitzar el valencià en els mitjans de comunicació com deuríen,nomenant-mos burros, un ignorant que preferix que Francisco Franco seguixca com a alcalde honorífic d'una ciutat avergonyida ( Gràcies Bel-RUS-coni ) mentre en pobles com Algemesi volen llevar el nom del carrer "País Valencià"....

Impotència per vore que no pots fer vore aquestes injustícies sense quel tilden de nacionalista o que el prenguen per boig, per "raro".

Impotència per vore com día rere día creix la intolerància i la ignorància cap a la nostra identitat.

Ja només em faltava vore, com quan abans, quan torturaven als valencians tan sols per parlar en valencià ( perque si Peperos, els vostres avantpassats si eren uns torturadors), ara, a les ïlles Balears, multen i denuncien a un jove i sa mare per parlar en Mallorquí a l'avió i damunt el PP exigeix disculpes del govern balear...EL PP EXIGINT DISCULPES?!?!? Fills de putes, deuríen de baixars-se el pantalons i dixar-se estacar una barra de ferro candent pel cul per tot el que ens han fet i seguixen fent i s'atrevixen a exigir disculpes...increïble..

Jo no sé, la veritat, però crec que cada día n'hi ha més subnormal en aquest país de merda anomenat "EspIña" i cada día més "borregos fanàtics" seguidors del fascisme monarquic quel caracteritza.

El que senc es impotència, indignació i cada día més ràbia.