dissabte, 4 de juliol de 2009

L'odi irracional espanyol vers catalunya.


Se’m fa difícil de creure que algú tingui tant odi, tanta ràbia com per a agafar un llapis i paper i escriure una queixa per que es parla català als avions de Swiss air que aterren a Barcelona.
És fort.
Què t’importa que es parli en català? Es parlen molts idiomes en els aeroports i avions.
Els avions de Swiss air que aterren a Brussel·les, per exemple, xerren en Anglès, Alemany, Francès i Neerlandès. I tothom content. No?
Doncs sí. Allà sí. Però aquí no. Els espanyols són diferents. Els espanyols són com els turcs, com els xinesos o els russos. No tots. N’hi que no ho són. Però n’hi ha suficients com per fer-nos mal. Molt de mal!

I jo no ho puc entendre. A qui li pot molestar que es parli un idioma?
Realment cal tenir moltes MOLTES males intencions com per a escriure queixes a Swiss air contra l’us de la llengua catalana als avions que aterren a Barcelona.
Se’m fa difícil de creure. Però si hem de creure Swiss air, es veu que hi ha espanyols que fan l’esforç.
I el que encara se’m fa més difícil de creure és que els de Swiss air els hagin fet cas.

Al emprar la meva llengua Swiss air està respectant-me, m’està dient: benvingut a Barcelona, a Catalunya, existeixes!, et mimem!. Respectant a tothom sense discriminar a ningú. I encara menys sense discriminar la gent autòctona.

Ara no, ara em diuen: no existeixes! No vals res ni tu ni la teva llengua de segona classe, no et respectem ni et mimem, benvingut al teu país que no val per a res, benvingut a Barcelona, ESPAÑA!

Mai un ciutadà való es queixaria que als vols a Brussel·les s’empra la llengua Neerlandesa. Mai! Realment aquests espanyols que s’ha queixat a Swiss air deuen tenir molta mala espina, odi, ràbia.

Realment, una vegada més, la única manera de protegir-nos de tota aquesta gent que ens està intentant fer tant de mal és la independència.

http://www.directe.cat/article/swiss-air-retira-el-catala-dels-seus-vols-per-pressions-dun-afiliat-del-partit-de-rosa-die-11360

Trobat a 1000 raons per la independència.