dimarts, 26 de juliol de 2011

Com acabar amb una televisió pública valencianoparlant en 5 fàcils passos


1-Elimina o redueix l'espai del valencià a la cadena, ja siga no doblant ni pel.lícules, series ni anuncis. I si pot ser fotent als treballadors millor que millor. Que no et frene una reducció d'un 75% d'ajuda als dobladors!

2- Crea un deute de 1.200 millons d'euros i fes, amb una programació de merda bàsicament repetitiva, que pràcticament ningú mire la cadena ni invertixca en ella.

3- Esclavitza-la baix els interesos d'un partit feixista d'extrema dreta, i possa-la en contra dels interesos dels pròpis valencians. Sobretot, que siga sumament evident, per a que a la gent li done més asco encara si pot ser.4- No busques bones relacions amb altres cadenes del mateix domini lingüístic. Enfrontat a elles! Encara que siguen molt superiors! I per supost, deixa els teus platós de televisió per a cadenes xenòfobes i homofobes com Intereconomía, per a que puguen gravar les seues basures sensacionalistes d'extrema-dreta!

5- No renoves mai la cúpula directiva de la cadena, i en cas de fer-ho, acudeix als amigatxos de l'ànima...

Seguint estos simples pasos, aconseguiràs una televisió pública privada, al servici d'un partit antivalencià, que té la llengua pròpia marginalitzada, en números rojos i amb un 5'4% d'audiència.

Ja tan sols deuràs esperar a que caiga, i fugir amb les butxaques plenes! Felicitats!

Per a més informació sobre l'antigament coneguda com Campsnal9, avui en dia NO-DO9, visiteu La mirada crítica.