dijous, 11 de febrer del 2010

Guerres? No gràcies, que vagen els polítics...



Lo mateix per a tots, també per als militars espanyols que es creuen tan guais per dur una arma, tan sols sou els peons en les peses dels escacs, prescindibles per més bonico que vulguen fer-ho en la puta cabra, només els enganyen i els utilitzen, a vore quan comenceu a pensar una puta vegà, per vosaltres mateixa. Si voleu jugar als soldadets, teniu videoconsoles, teniu el PaintBall, però la guerra no és un puto joc, i les víctimes són reals, les mort són reals, i són persones com tú mateixa.
A la puta merda ja...


Watch SYSTEM OF A DOWN-BOOM in Music | View More Free Videos Online at Veoh.com

Ara si tingueu els collons tots els que entreu asi i sigueu del PP, busqueu la vostra bona obra en Irak, busqueu el resultat de la escapadeta del fill de puta d'Aznar a "las Azores" i seguiu votant-los, NI-NOTS!

3 comentaris:

Jaume C. i B. ha dit...

Antigament a la guerra hi anaven al capdavant els reis i nobles, podien perdre la vida si la batalla anava malament. Molts reis hi van perdre la vida al camp de batalla, per exemple Pere II, pare de Jaume I, o el mateix Guifré el pilós. Els governants actuals estan massa lluny del camp de batalla, per a ells només és com molt bé has dit, una partida d'escacs.

joannadal ha dit...

Al trio de les Azores, tenien que enviar al Afganistan, i, deixar-los, en mig de les montanyes, als tres solets.

Jaume C. i B. ha dit...

Home, Joan, no sé si això podria considerar-se llençar escombraries en llocs no autoritzats.

Publica un comentari a l'entrada