dimecres, 17 de febrer del 2010

El GAV pretén boicotejar el concert de Raimon a València


L'extrema dreta cavernícola ha anunciat una concentració de protesta contra el concert que el cantautor valencià Raimon te previst donar al Teatre Olympia de València el proper dimarts 23 de febrer. Així ho han anunciat al seu altaveu, el portal neofeixista "valenciafreakdom", vinculat al líder de Coalición Valenciana, Juan García Sentadreu. A la protesta s'han sumat també membres del partit d'extrema dreta España2000. Aquesta és la seua particular manera d'entendre la democràcia, atacant un dels personatges valencians més importants de la lluita contra el franquisme i de la la cultura pròpia. Les tàctiques intimidatòries d'aquests grups són la prova de la seua incapacitat per generar cultura i política seriosa. Quan falten arguments, solten els gossos. Tot el nostre recolzament a Raimon.

Text de convocatòria del GAV: EL GAV INVITA A EXTERIORIZAR ANTE RAIMON LA OPINIÓN SOBRE SUS CANCIONES El G.A.V invita a todos los valencianos de bien a exteriorizar nuestra opinión sobre las letras de las canciones de este abyecto que dice ser "un catálan de Xátiva-Játiva". Como me parece una protesta justa y se que será pacífica tengo intención de participar en ella a título individual, si algún militante o simpatizante del partido quiere asistir con la Real Senyera será bienvenido. Martes 23 de Febrero a partir de las 21.30 frente al Teatro Olympia (C/San Vicente) Hermanos, ante la nueva provocación del pancatalanismo más radical, y y del insulto que para el pueblo valenciano representa la presencia del cantautor Raimon, el Grupo de Acción Valencianista invita a todos sus socios y simpatizantes a protestar junto a nosotros delante del teatro Olympia el próximo 23 de Febrero (Martes)contra uno de los mayores traidores y renegados del Reino de Valencia. Raimon fue uno de los principales abanderados de las tésis catalanistas durante la Batalla de Valencia, condición de la que nunca ha renegado. En su amplio currículum antivalenciano, destacamos la frase que para él es un orgullo decir y que repite cada vez que tiene ocasión: "soy catalán de Játiva". ( ahi tingueu....JJJJJJJJJJJJátiva....) Por eso, y porque estamos en la obligación de luchar frente a la lacra catalanista en el Reino de Valencia, el GAV estará presente una vez más luchando en la calle mediante la protesta pacífica delante de las puertas del teatro Olympia de Valencia. Está en tus manos, o no, luchar por tu tierra.

extret d'Antifeixistes.org


Se pot ser més burro?.....


6 comentaris:

Jaume C. i B. ha dit...

GAV: Però que els agafa a aquesta colla de cretins del GAV contra Raimon. Encara no han il·legalitzat a aquests terroristes ultres?.

Alfonso Rus: No sé perquè em recorda a Zaplana, suposo que serà per aquesta prepotència i per vantar-se d'enganyar la gent.

Carquinyol ha dit...

És trist veure com ataquen a la gent que de debò lluita per la seva cultura, la seva terra i la seva gent amb l'excusa de que ells són els veritables defensors.

Mal vent s'emporti a aquesta colla de botiflers !

LoyKaPV ha dit...

@Jaume: Desgraciadament encara no els han il.legalitzat, serà per això de que tenen el suport de l'estat i fan tant l'ull gros davant els seus actes.

@Carquinyol: Ad camptandum vulgus (per a seduir a les mases)...estos blavers no són més quel producte de la ignorància i la manipulació.

Jaume C. i B. ha dit...

El més greu d'aquests personatges es la impunitat amb la que actuen.
Al del GAV que els bombin. Raimon sempre omple allà on canta. Les seves cançons continuen tenint vigència.

Josep (Benaguasil) ha dit...

Quant de paiasso, incult, analfabet funcional i terrorista hi ha per aquestes pobres terres valencianes. Aquests del GAV són un tall d'analfabets manipul·ladors i mentiders fil·lofeixistes.
Comença dient: "a todos los valencianos de bien", pressuposant que la resta, els qui no combreguewm amb ells som dimonis. Propi de Göebbels.
JO, COM RAIMON I MOLTS MÉS, TAMBÉ SÓC CATALÀ: CATALÀ DEL PAÍS VALENCIÀ.

Jaume C. i B. ha dit...

No tant filofeixistes, són feixistes integrals, si no vaig errat el que era el principal dirigent del GAV, no sé qui és ara, i la veritat no vull saber-ho, era falangista i per internet hi ha fotos d'ell amb la camisa blava lluint jou i fletxes.

Publica un comentari a l'entrada