dimarts, 18 de gener del 2011

Així com preguntaràs, la resposta trobaràs.


Així com preguntaràs, la resposta trobaràs...Això ho sap molt bé el "Molt lladronable Senyor Camps", per això no dona la cara en cap roda de premsa, no hi ha pregunta, no hi ha resposta. Per tant, és normal que els periodistes aprofiten les poques vegades que decideix parlar per fer preguntes que, vulga éll o no, als Valencians ens interesen.

El negar-se a respondre una pregunta de la vida privada de caire "premsa rosa" sería de lo més comprensible, però negar-se a respondre preguntes que ens inclueix a tots no. Perque escolta...si eres un lladre i m'has furtat diners, ho vull saber, contesta i demostra la realitat lluny de jutges "amiguitos del alma" perque si no aplicaré el simple però efectiu, "el que calla atorga".

O almenys, no demostres lo despreciable que eres diguent a micròfon obert "estos me dan votos", clarament en alusió als periodistes i la burla que els fa continuament. A més de presumir de tindre en les pròximes eleccions dues terceres parts de la cambra del parlament Valencià.

La veritat és que tot açò és inadmisible...per una part, la desvergonya de tota esta gentola que deuría de dimitir, per altra el desconeiximent o falta de sentit comú dels seus votants...el fet de no haver il.legalitzat un partit xenòfob, homòfob, en una corrupció demencial, que controla mitjans de comunicació i que lluny de condemnar la dictadura Franquista, la venera.

O pot ser, és més indignant la "comprensió" dels altres dos polítics que lloen al Presidentíssim...

Vergonya cavallers, vergonya...